Spelmiddag

nieuw-lekkerland • In Pand 83 aan de Planentenlaan 83 in Nieuw-Lekkerland wordt op donderdag 11 augustus van 14.30 tot 16.30 uur een spelmiddag gehouden. Ook kunnen mensen gezellig binnenlopen voor een kopje koffie en een praatje. Voor meer informatie: www.huisvandewaard.nl.


Veteranencafé in Hotel Gorinchem

gorinchem • Zaterdag 6 augustus van 14.00 tot 16.00 uur is er weer Veteranencafé in Hotel Gorinchem aan de Van Hogendorpweg 8-10 Gorinchem. Alle veteranen, actief dienende en gewezen militairen en overige belangstellenden zijn met hun partners van harte welkom.


FestiWal en Wijnfestival Lekker Gorcum

gorinchem • Middenin deze zomervakantie kunnen Gorcumers en omwonenden gaan genieten van twee festivals in één weekend. Na eerdere succesvolle edities van cultuurfestival FestiWal zijn organisatoren Kamal Basu en Alicia van den Berg 12 en 13 augustus weer terug met een unieke programmering voor het festival rondom de Gorcumse stadswallen. De stadswallen zijn het romantische decor voor de festiviteiten, het is grootser dan ooit volgens het ondernemende koppel: "Twee dagen lang, op meer dan 10 locaties. We kunnen zelf ook bijna niet geloven." Meer informatie staat op www.festiwal.nl en www.lekkergorcum.nl.