Gratis poffertjes

giessenburg •  Bij Rosita's kinderruilwinkel aan de Van Brederodestraat 1 in Giessenburg krijgen kinderen van 10.00 tot 12.00 uur gratis poffertjes. Tevens is er in het Centrum Duurzaamheid de mogelijkheid defecte apparaten in te leveren voor reparatie door vrijwilligers van het Repair Café.


Huis van de Waard Liesveld

groot-ammers • In het Huis van de Waard Liesveld, Bernhardstraat 15 in Groot-Ammers, wordt donderdag 14 juli een warme maaltijd klaargemaakt. Inloop vanaf 16.45 uur. Opgeven: Aafke de Vos, 0184-662704. Dinsdag 12 juli is er een inloop voor een kop koffie of thee, klaverjassen of Rummikub. Aanvang 9.30 uur.


Orgelconcert in Gorinchem

gorinchem • Tijdens de tweede orgelconcert in de zomerserie bespeelt Jan Hage (organist van de Domkerk in Utrecht) het Bätz-Witte orgel van de Grote Kerk te Gorinchem. De deuren gaan om 19.30 uur open. Entree 15 euro (van 13 tot en met 18 jaar 10 euro, tot en met 12 jaar gratis toegang). Hage opent het concert met een werk van Claude-Bénigne Balbastre, brengt enkele eigentijdse werken van Jan Welmers, Jean Langlais en Jehan Alain en speelt een groot werk van Alexandre Guilmant. 


Winkel Woord en Daad dicht

noordeloos • Van 11 tot en met 16 juli is de kringloopwinkel van Woord en Daad in Noordeloos gesloten. Vanaf 20 juli zijn klanten weer welkom tijdens de reguliere openingstijden.


Bingo Noordeloos

noordeloos • In de Dorpskamer te Noordeloos staat woensdag 13 juli een bingo op de agenda. De aanvang in het Noorderhuis is 10.00 uur.