Puntje voor Schelluinen

wijk en aalburg • Schelluinen maakte er tegen NOAD'32 een gezellig reisje van. Met de bus werd er afgereisd naar Wijk en Aalburg, en passant werd er aan de oevers van de Maas met 3-3 gelijkgespeeld. "De doorgaans op de bank zittende jongens  mochten minuten maken", verklaarde Schelluinen-trainer Richard van Gils zijn feestopstelling. De meest opmerkelijke blauwwitter in het veld was Gijs van den Berg. De snelle spits loopt stage in Portugal en was overgevlogen. Met succes, want Van den Berg maakte kort voor rust de 0-2. Iets daarvoor had Jordi de Groot de score geopend. In de tweede helft kwam NOAD'32 op 2-2. Mo Chaaby tekende voor de 2-3, niet genoeg voor de winst.

Winst in Goes

goes • Het was volgens SteDoCo-coach Frans Adelaar een draak van een wedstrijd tegen het gedegradeerde GOES, die wel met 0-2 zege werd afgesloten. Twee keer was Olivier Pilon in de eerste helft trefzeker. "Het veld was nog slechter dan onze wedstrijd. Jammer dat we halverwege niet meer afstand wisten te nemen." Na rust kwam GOES iets beter in de wedstrijd, maar keeper Lars Blejjenberg hield de nul.

Joran Houweling schiet Dubbeldam naar vierde klasse

ottoland • VVAC miste zeven spelers, maar daar was op het veld niets van te merken. De sportieve plicht werd gedaan. Dubbeldam ging met een 6-0 nederlaag terug naar Dordrecht. "De eerste kans was voor de tegenstander, maar we schrokken wakker en halverwege was 5-0 voor ons door goals van Bart Koomans, Lennert Houweling en Joran Houweling (3x)", aldus VVAC-trainer Maarten de Bruijne. Na rust maakte Joran Houweling het half dozijn Ottolandse doelpunten vol.

SV Noordeloos wint in Lexmond

lexmond • SV Noordeloos wist door winst op Lekvogels de rode lantaarn over te dragen aan SSW. De halverwege bereikte 0-2 tussenstand, door doelpunten van Robin van der Graaf en Patrick Slijkoort, werd in deel twee uitgebouwd naar een 0-3 eindstand. "Volkomen terecht, daar waren ze het bij mijn oude cluppie ook mee eens", aldus trainer Raymond Sponselee.

Arkelse zege op GJS

arkel • Na de thee maakte ASV Arkel het verschil. "De 3-2 ruststand kreeg een goed vervolg met drie goals. Ik moet eerlijk zeggen dat GJS het wel een beetje liet lopen, maar het is een fijn voorproefje op de nacompetitiestart tegen BLC", aldus Arkels keuzeheer Leon Elands. Na de openingsgoal van Jordi van Mill gaf ASV Arkel niet thuis getuige de 1-2 tussenstand. Door goals van Corné van Horik en Jordi van Mill rustte de thuisploeg toch met een voorsprong. "In de rust heb ik gevraagd meer strijd te leveren." De boodschap kwam aan. Na de thee liep Arkel, door doelpunten van weer Jordi van Mill en twee keer IJsbrand van Eldik uit een fortuinlijke 6-2.