De Zwerver moet tweede worden om nacompetitie te halen

aalst • Ondanks een uiterst knappe 1-6 zege op Roda Boys is De Zwerver nog altijd niet zeker van de nacompetitie. De Kinderdijkers zullen als tweede moeten eindigen om zich voor het toetje te plaatsen. De beste kaarten zijn in die zin nog altijd voor de nummer 2 uit Aalst.

Roda Boys was aanvankelijk verreweg de betere ploeg. De Zwerver had tot op dat moment niets in te brengen. In minuut 40 draaide het spelbeeld compleet om. Jermain Bebrout  wist de 0-1 te scoren en kort na deze score kreeg De Zwerver een strafschop en Roda Boys een rode kaart. Glenn Weijts wist de penalty te benutten en de 0-2 ruststand was een feit.  Na rust nam De Zwerver de touwtjes in handen en was het wederom Glenn Weijts die de 0-3 en de 0-4 liet noteren. Roda Boys kwam middels een slippertje nog terug tot 1-4, maar daarmee was het gedaan met de Aalster dadendrang.. Guido Luiten zorgde voor de 1-5 en man of the match Glenn Weijts maakte zijn vierde goal en zorgde daarmee voor de 1-6 eindstand.


Vincent Verheul terug naar WNC

hoornaar/waardenburg • SteDoCo nam zaterdag na de (laatste) thuiswedstrijd tegen Ajax AM afscheid van de vertrekkende spelers en stafleden. Daar werd bekend dat Vincent Verheul na vier jaar SteDoCo volgend seizoen terugkeert naar zaterdageersteklasser WNC.

Ook de nieuwe clubs van Benjamin van Wanrooij en Giovanni Hiwat werden openbaar.
Van Wanrooij gaat naar zondagtweedeklasser Beek Vooruit, Hiwat naar zaterdaghoofdklasser SDC Putten.