nieuw-lekkerland • Nieuw-Lekkerland trainer Bert Buizert was allerminst te spreken over het optreden van zijn manschappen in de zeer matige eerste helft die ze met 0-1 afsloten tegen Nieuwenhoorn.

Ondanks een aantal mutaties en geblesseerden vond de trainer dat zijn spelers in de laatste thuiswedstrijd het hondstrouwe publiek een betere wedstrijd moesten voorschotelen.

Alles geven

In de rust werd ook in duidelijke bewoordingen aangegeven dat ze alles moesten geven, zeker gezien de tussenstanden op de andere velden, om tot een goed resultaat te komen.

Strafschop

Damien Buwalda, die vooropging in de strijd, werd gevloerd in de zestien en de toegekende penalty mocht door Niels Brekelmans worden verzilverd.

De mouwen bij de groenwitten werden opgestroopt en het publiek ging er weer achterstaan. Nieuw-Lekkerland zette aan en Nieuwenhoorn werd teruggedrongen.
Het duurde echter tot de 85e minuut dat Brekelmans vanuit een corner de welverdiende 2-1 eindstand binnenschoot.