Sponsorloop Open Doors Giessenburg

giessenburg • In Giessenburg wordt zaterdag 21 mei weer een ‘Women walk for Women’ sponsorwandeling gehouden voor het werk van Open Doors. De opbrengst is dit jaar bestemd voor christenen in Nigeria. Ontvangst vanaf 8.45 uur in De Rank (Dorpsstraat 57) met koffie en thee. Om 9.15 uur is er een gezamenlijke opening en aansluitend start de wandeling. 

Langs de route zijn enkele stops om iets te nuttigen en met elkaar in gesprek te gaan over christenen in Nigeria. Tijdens de wandeling is een spreekster van Open Doors aanwezig. De route is ongeveer tien kilometer. Bij terugkomst staat er rond 12.30 uur een high-tea klaar. Na aanmelding ontvangen de deelnemers informatie over de diverse mogelijkheden tot sponsoring. Daarnaast is het inschrijfgeld 15 euro. Aanmelden: wtw.giessenburg@gmail.com of 06-27536469.


Arkels Visserskoor zoekt zangers en accordeonist(e)

arkel • Het Arkels Visserskoor is op zoek naar nieuwe leden, die samen met de andere mannen willen zingen over de zee, over de vrouwen en over de drank. 

Het repertoire van het koor telt inmiddels zo’n 110 nummers. Het Arkels Visserskoor oefent in Arkel op de eerste en derde dinsdagavond van de maand van 19.30 uur tot 22.00 uur in De Lingehof te Arkel. Er zijn zo’n 25 tot 30 optredens per jaar op in de gehele regio. De leden komen niet alleen uit Arkel, maar ook uit Giessenburg, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hoogblokland, Leerdam, Lexmond, Meerkerk, Noordeloos en Vianen.

Bij de drie accordeonisten (twee vrouwen en een man) is er ook behoefte aan versterking. Voor meer informatie of aanmelding secretaris Menno van der Galiën via 0183-633889 of m.h.galien@casema.nl. Zie ook onderstaande website.

q  www.arkelsvisserskoor.nl