schelluinen/heukelum • Derdeklasser Schelluinen moet komend seizoen een veer laten. De op dit momenteel in goede vorm zijnde aanvaller Menno Dekker vertrekt naar het op dit moment een klasse hoger acterende Heukelum.

“Afgelopen week heb ik het bekend gemaakt. Mijn vriendin komt uit Heukelum en inmiddels ken ik er veel jongens, die eigenlijk al een paar jaar vragen of ik in Heukelum kom voetballen. Ik heb nu toegezegd de overstap te maken”, aldus de inmiddels 21-jarige Dekker, die op Sportpark Scalune voor het eerst tegen een bal trapte.
Na uitstapjes bij GJS, SVW en zelfs de jeugd van NAC keerde hij vier jaar geleden terug bij het voor hem vertrouwde Schelluinen. “Maar vanaf deze winterstop ben ik eindelijk voor het eerst echt fit. Door een liesblessure, maar ook door wat te veel kilootjes ging het niet echt lekker. Met dank aan onze verzorger Aron Schalk gaat het nu goed. Volgend seizoen speel ik bij Heukelum, maar ik wil uiteraard dit seizoen met Schelluinen goed afmaken. Het liefst kampioen worden en anders moeten we via de nacompetitie zien te promoveren.”

Theo Sprong