Ook David van Boxtel terug naar Schelluinen

schelluinen • Na vier seizoenen keert David van Boxtel terug op sportpark Scalune.

De inmiddels 18-jarige rechtsback komt over van de zaterdagtak van het Gorcumse Unitas. Hij speelde in zijn jonge jeugdjaren bij Schelluinen, maar week - noodgedwongen door een gebrek aan medespelers - uit naar de jeugdafdeling van buurman Unitas. Op zijn vijftiende jaar liet trainer Rick Adjei hem debuteren bij Unitas Zondag. Aan het begin van dit seizoen stroomde David van Boxtel vanuit de JO19 door naar de zaterdagvoetballers op Molenvliet.
Vanaf augustus wordt de in Schelluinen woonachtige verdediger dus herenigd met zijn al weer enkele jaren in de hoofdmacht acterende broer Jean-Paul. Al eerder maakte teamgenoot Pascal van Arkel bekend weer in het blauwwitte tenue te gaan spelen.


Pieter van der Horst naar Almkerk

groot-ammers • VV Almkerk heeft zich voor komend seizoen versterkt met Pieter van der Horst. De 21-jarige centrale verdediger, die inmiddels in Almkerk woont, komt over van derdeklasser VV Groot-Ammers. Van der Horst doorliep de gehele jeugd van Groot-Ammers en debuteerde op 22 december 2018 in de hoofdmacht van de geelzwarten.