Nieuw-Lekkerland verliest bij koploper

kloetinge • Nieuw-Lekkerland moest dinsdagavond puntloos de lange terugreis vanuit Kloetinge aanvaarden na het 2-1 verlies tegen de koploper. Het begon allemaal nog aardig voor het team van trainer Bert Buizert: Niels Brekelmans zorgde voor de 0-1. Nog voor rust kwam Kloetinge op gelijke hoogte. De winnende treffer viel na een klein kwartier in de tweede helft.

De Zwerver blijft het uitstekend doen

kinderdijk • Een eindnotering in de top-3 en nacompetitiedeelname: ze blijven allebei mogelijk voor De Zwerver. "Het gaat lekker zo", stelde trainer Joeri van der Waal vast na de 3-2 thuiszege op Tricht. Voor rust was De Zwerver een paar klassen beter dan Tricht. Toch kwamen de gasten op 0--1 door hun sterke én slimme spits Tim van Dijke. Nog voor theetijd wisten de Kinderdijkers de zaken recht te trekken via goals van Jermaine Bebrout en Glenn Weijts. Na rust veranderde het wedstrijdbeeld. Tricht werd sterker en scoorde de fraaie 2-2. Het slotakkoord was voor Glenn Weijts, die na een prima actie van Bebrout de 3-2 tegen de touwen schoof.

De Alblas mazzelt zwaar in Lekkerkerk

lekkerkerk • Een goal in blessuretijd van Jari Zijderveld bezorgde 3C-koploper De Alblas de 1-2 overwinning op het laaggeklasseerde Lekkerkerk. Pure mazzel, zo mocht worden vastgesteld na een duel waarin de thuisclub veelal het betere van het spel had en minimaal één punt verdiende. De Alblas was na een minuut of 90 op 0-1 gekomen door Tom van Reeuwijk. Halverwege de tweede helft schoot Lekkerkerker Erwin de Groot van dichtbij de 1-1 binnen. En toen was er goudhaantje Zijderveld...