hoornaar • De redelijk gelijkopgaande semi-derby tussen SteDoCo en Barendrecht kende geen winnaar. Met de 2-2 kon SteDoCo-trainer Frans Adelaar leven.

"In de eerste helft had het goed voetballende Barendrecht meer balbezit, maar wij kregen met twee, drie kansen de beste mogelijkheden om de score te openen", aldus Adelaar. 

Toch kwamen de gasten voor rust op voorsprong. Met een andere veldbezetting nam SteDoCo het heft meer in handen en waren de rollen in de tweede helft omgedraaid. SteDoCo kwam door een goede actie van Etienne Mariana, die werd afgerond door Olivier Pilon, zo'n kwartier voor tijd op gelijke hoogte; 1-1. 

Op jacht

Toen een paar minuten later de thuisploeg niet goed oplette bij een vrije trap, rondde Barendrecht slim af en SteDoCo moest weer op jacht.. "We liepen inderdaad opnieuw achter de feiten aan, maar complimenten voor mijn spelers. Net als in meerdere wedstrijden dit seizoen werd er volop geknokt en wisten we het dompertje weg te werken." Weer stond Mariana aan de basis, nu haalde Steven Edwards de trekker over; 2-2. "Een terechte uitslag", vond Adelaar.