ermelo • SteDoCo kon het in de laatste wedstrijd in een serie van zes wedstrijden in zestien dagen net niet bolwerken. In Ermelo vond de krappe Hoornaarse spelersgroep haar Waterloo. DVS'33 was met 3-1 te sterk

"We hadden vandaag een wel heel smal groepje, met maar twee relatief verse wissels op de bank", aldus SteDoCo-trainer Frans Adelaar na afloop. Zijn ploeg leverde de afgelopen weken een schier onmogelijke prestatie. In vijf wedstrijden binnen veertien dagen, inclusief een uitreis naar Harkema, werden dertien punten behaald. Paasmaandag stond nummer 6 op het programma.  

Halverwege keken de Alblasserwaarders tegen een 1-0 achterstand. Net voor rust werd de kans op de gelijkmaker gemist. Kort na de thee verruimden de counterende Ermeloërs de marge. "Een mooie solo van Giovanni Hiwatt werd door hemzelf afgerond en ik zag onze tegenstander onzeker worden. Maar helaas, na de 3-1 vloeiden bij ons de krachten weg. Jammer dat we vandaag de ongeslagen reeks niet konden verlengen, maar ik ben ontzettend fier op deze spelersgroep. Met respect; dikke complimenten voor de strijd, de veerkracht en de inzet."