Belangrijke punten Nieuw-Lekkerland

nieuw-lekkerland • Nieuw-Lekkerland, dat door blessures en de schorsing van Sjoerd Slob te maken had met een aantal mutaties binnen het team, ging op basis van karakter de strijd aan met het op de ranglijst hoger geplaatste geplaatste RVVH. Het resulteerde in een 1-0 overwinning. Na over en weer wat halve kansen was het in de 62e minuut, na een sublieme actie van Thom den Besten -hij passeerde drie man op rij- een eenvoudige opgave  voor Sven Schilders om de winnende 1-0 binnen de touwen te schieten.

Voorsprong De Alblas slinkt

dordrecht • De Alblas is na het 1-1 gelijkspel tegen DFC nog steeds koploper in 3C, maar de concurrentie zaagt inmiddels flink aan de stoelpunten van de lange tijd zo onaantastbare lijstaanvoerder. Na een redelijk voortvarende start van De Alblas was het DFC dat vanaf de 10e minuut duidelijke de touwtjes in handen kreeg. Dit resulteerde uiteindelijk, vanuit een standaardsituatie, in de verdiende 1-0. Na de rust veranderde het spelbeeld en was het juist De Alblas dat veelal aan de bal was. Na een aantal gemiste kansen leek de wedstrijd voor de lijstaanvoerder op een nederlaag uit te draaien. Maar in de 86e minuut was het Junior Visser die daar toch andere gedachten bij had en de bal, bij de tweede paal, onberispelijk binnenschoot. De 1-1 was tevens de eindstand.