Makkie voor Peursum

giessenburg • Peursum had geen kind aan het in vorm zijnde SVS'65. "We winnen met 4-0, maar het had wel 8-0 kunnen zijn", vond Peursum-trainer Hans Harmans na afloop. "Zij misten een paar spelers en konden ons feitelijk niet bijbenen. Zeker niet toen ze met tien man kwamen te staan. We hebben wel twaalf kansen gehad, waarvan we er dus vier wisten te benutten." Voor de Giessenburgers scoorden Robin de Bruin, Marck de Heer, Rody Korevaar en een Spijkse verdediger. 


Dubbel verlies Groot-Ammers

groot-ammers • Op sportpark Gelkenes hield Groot-Ammers het lang vol. Uiteindelijk was Hardinxveld met 0-2 te sterk. "Zonde, want net voor de openingstreffer kopte Luuk Kuylenburg de bal op de lat", sipte Ammers-trainer Ferry van Dijk na afloop. "Het grootste verlies is de zware blessure van mijn routinier Ruud Ouweneel, die al met een masker speelde in verband met een gebroken neus. Waarschijnlijk scheurde hij zijn kruisband af. Dat betekent einde carrière voor hem. Een voorbeeld voor mijn ploeg en nu een aderlating. We gaan knokken voor Ruud om erin te blijven."


SV Noordeloos ondermaats

noordeloos • SV Noordeloos heeft na de terechte 1-3 thuisnederlaag tegen het Dordtse SSW de rode lantaarn weer in handen. "Het was niet goed, we speelden onzorgvuldig en wisten bovendien hun hele goede nummer 11 niet af te stoppen. Na de aansluittreffer van Robin van de Graaf straalden we te weinig uit om de gelijkmaker te scoren, die viel dus ook niet", zag een ontevreden Noordeloos-coach Raymond Sponselee.