Informatieavond boerderijen verduurzamen

giessenburg • Stichting Boerderij & Erf en de gemeenten Molenlanden, Vijfheerenlanden en Krimpenerwaard organiseren op maandag 25 april vanaf 19.30 uur een informatieavond over de verduurzaming van boerderijen en monumenten.

Veelal zijn boerderijen en monumenten panden die afwijken van de doorsnee woningen en daardoor aangewezen op specifiek maatwerk, zeker ook als het om verduurzaming gaat. De avond begint om 19.00 uur met een inloop en wordt gehouden in De Til in Giessenburg. Vanaf 19.30 uur, als het officiële gedeelte start, komen de uitgenodigde sprekers aan bod: Henk Lakerveld (architect) over de aanpak van het verduurzamen en Piet den Hertog (Adviesbureau Helsdingen) over de hierbij in acht te nemen aandachtspunten. 

Iedereen die met ideeën en verduurzamingsplannen rondloopt, maar ook alle andere belangstellenden zijn maandag 25 april van harte welkom in De Til aan de Breestraat 1 te Giessenburg. Na het plenaire deel van de avond kan tot 22.00 uur onder het genot van een drankje de informatiemarkt worden bezocht. Meer informatie:
www.molenlanden.nl.