Pascal van Arkel keert terug op sportpark Scalune

schelluinen • Volgend seizoen verdedigt Gorcummer Pascal van Arkel weer de kleuren van ‘zijn’ vv Schelluinen. De behendige middenvelder, die zowel op 6 als op 10 uit de voeten kan, komt over van de zaterdagtak van Unitas. Na zijn voetbaljeugdjaren op Scalune te hebben doorgebracht, verhuisde hij naar Molenvliet om vervolgens op 15-jarige leeftijd onder trainer Rick Adjei te debuteren bij de zondagafdeling. Op dit moment is Van Arkel (18) vaste basisspeler bij vierdeklasser Unitas-zaterdag. 


De Zwerver doet zichzelf tekort

dordrecht • In de uitwedstrijd tegen medemiddenmoter Wieldrecht kwam De Zwerver tot een 1-1 remise. Op zich geen verkeerde uitslag, zou je denken, maar bij de Kinderdijkers leidde het toch tot een lichte teleurstelling. "We kregen voldoende kansen om er méér uit te halen dan een gelijkspel", vond trainer Joery van der Waal. 

De coach had het gelijk aan zijn zijde. Al in de openingsfase verzuimden Glenn Weijts en Mathijs Vermaat de trekker over te halen namens De Zwerver. Nog frustrerender werd het toen Wieldrecht uit een counter op 1-0 kwam. Na de pauze lukte het De Zwerver om via Dennis Bot de eindstand op 1-1 te bepalen. Vervolgens kreeg men een aantal prima mogelijkheden om de score naar 'driepuntsniveau' op te voeren. De bal wilde er evenwel niet in. In geval van winst had De Zwerver zich kunnen mengen in de strijd om de prijzen in de tweede klasse F; een afdeling waar de verschillen minimaal zijn en de nummer twee (Roda Boys) slechts zes punten voor staat op de nummer 11. SVW gaat met twee punten voorsprong op zijn achtervolgers aan de leiding.