Eindelijk weer winst voor SV Noordeloos

noordeloos • Diep in blessuretijd trok SV Noordeloos alsnog aan het langste eind. De weer van een blessure herstelde Robin de Graaf schoot de heerlijke 4-3 achter de Leerdamse doelman. “Alsof we kampioen zijn geworden”, juichte trainer Raymond Sponselee. “Vandaag vierden we eindelijk een overwinning.” Na eerst op achterstand te zijn gekomen, rustten de groenhemden door goals van Jarie Trappenburg en Jan-Willem Blokland met 2-1. Toen Gerben Kooijman halverwege de tweede helft de 3-1 maakte, leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar Leerdam Sport kwam in een paar minuten tijd op 3-3. Gelukkig was de ingevallen Robin de Graaf voor de thuisploeg op het laatst nog scherp.

Peursum  koestert zege op ZBC'97

giessenburg • Na een paar mindere wedstrijden bleef Peursum tegen het Zwijndrechtse ZBC'97 aan de goede kant van de score. "Terecht”, vond Peursum-trainer Hans Harmans. "We hebben onze tegenstander afgejaagd en dat zeer goed gedaan. Bovendien vielen de doelpunten op de juiste momenten. Lekker, na twee nederlagen achter elkaar.” Een kwartier na de aftrap maakte Robin de Bruin een lange bal van Martijn Rietveld knap af. Vijftien minuten voor het laatste fluitsignaal schoot Marnik Korevaar de bevrijdende 2-0 in de touwen.