hoornaar/harkema • SteDoCo boekte aan de Groeneweg en in hoge noorden op bijna tweehonderd kilometer van Hoornaar twee belangrijke overwinningen.

Zaterdag werd terecht met 2-0 van het Heemkerkse ODIN'59 gewonnen door goals van Milan Intezar en Steven Edwards.

“Een dik en dik verdiende zege. We belonen onszelf alleen niet genoeg door teveel kansen te missen. Olivier Pilon kreeg er onder andere twee voor en eentje na rust. Maar de punten zijn weer binnen. Nodig en gewenst, want we moeten weg uit de onderste regionen. Daarnaast is het nu zaak om zoveel mogelijk spelers binnenboord- en ook zoveel mogelijk fit te houden. We spelen namelijk zes wedstrijden in zestien dagen”, aldus SteDoCo-trainer Frans Adelaar.

Dinsdagavond werd in het Friese Harkema op een zeer zwaar en hobbelig veld de plaatselijke boys verslagen (1-2). "Het blijft een eind rijden, maar geestelijk rijd je toch een stuk vlotter naar huis. In de eerste helft waren we de betere ploeg, maar na rust speelden zij wat hoger en kwamen we op achterstand." Met drie wissels wist SteDoCo het tij te keren. Joran Schröder en Steven Edwards waren trefzeker.