• Het winnende team van De Bron.
• Het winnende team van De Bron. Foto: Aangeleverd

CBS De Bron uit Molenaarsgraaf wint schooldamtoernooi opnieuw

Algemeen

MOLENAARSGRAAF/NOORDELOOS • Op woensdagmiddag 30 maart werd in het Noorderhuis in Noordeloos het tweede schooldamtoernooi van dit seizoen gehouden. Ditmaal waren de pupillen (leerlingen uit groep 7 en 8) aan de beurt. Maar liefst 15 schoolteams streden tegen elkaar tijdens deze spannende middag, waarop alles weer perfect was georganiseerd door Mari Dame en zijn team. Na acht rondes won het eerste team van CBS De Bron uit Molenaarsgraaf de eerste prijs.

Behalve met de beker mochten zij ook met de wisselbeker naar huis, én kreeg Jasper Koorevaar een extra beker mee omdat hij topscorer van de middag was. Daarnaast won het tweede team van CBS De Bron de tweede prijs. De derde prijs was voor het tweede team van De Klim-op uit Hoornaar.

De eerste vijf winnende teams zijn automatisch geplaatst voor het landelijke damtoernooi, dat op 21 mei gehouden wordt in Loenen aan de Vecht. Behalve het eerste team van CBS De Bron zijn dat ook de eerste teams van De Klim-op (Hoornaar), De Fakkel (Goudriaan), Samen op Weg (Hoornaar) en De Wegwijzer (Hoogblokland).