• Praiseband All in One.
• Praiseband All in One. Foto: Aangeleverd

Pasen met Praiseband All in One

ameide • Praiseband All in One uit Ameide toert in april met een nieuw paasprogramma door de regio. 

De band is te vinden in de kerken van Ameide (2 april), Lexmond (16 apil) en Zwijndrecht (17 april). Na het succes van de eerdere Kersttours is besloten nu een veelzijdig Paasprogramma aan te bieden. “Onze bezoekers zijn inmiddels bekend met ons eigen strijkorkest. Ook nu gaan de strijkers mee, maar zijn ze meer dan verdubbeld in aantal,” vertelt bandleider Otmar van Driel . “Daarnaast worden we versterkt door een achtergrondkoor en er werken ook een aantal blazers mee. We staan in totaal met 31 mensen op het podium. De repetities zijn inmiddels weer in volle gang en er zit weer van alles tussen; van heel bekend tot helemaal nieuw. De arrangementen zijn zelf geschreven om muzikaal weer uit te kunnen pakken.”

Dit jaar is ‘Wie is die Man’ het thema voor de concerten. "Voor veel mensen is geloven iets abstracts. Wij proberen het heel persoonlijk te maken door op zoek te gaan naar wie die Man is om wie Pasen draait.”

Gratis toegang

Reserveren kan via de website www.praisebandallinone.nl. De toegang is gratis maar er is wel een collecte. De concerten beginnen om 19:30 uur. De band adviseert om snel te reserveren, want voorgaande jaren waren de beschikbare plaatsen snel vergeven.