Weer Tweede Kans Beurs Bles

bleskensgraaf • Na het succes van afgelopen najaar wordt er in Bleskensgraaf dit keer een voorjaars/zomer beurs gouden voor tweedehands kleding (kinderkleding vanaf maat 80), tassen, sjaals, schoenen en speelgoed. De beurs is op vrijdag 1 april in gebouw Diakonia, Kerkstraat 19. De openingstijden zijn van 10.30 tot 12.00 uur, 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. .

De opbrengst is voor de helft voor degene die inbrengt en vijftig procent gaat naar een goed doel. Het doel is dit keer een bijdrage in de transportkosten van hulpgoederen naar Oekraïne. Er kan ook gekozen worden om de hele opbrengst te schenken aan het goede doel. Overgebleven kleding gaat naar Stichting Hulp Oost Europa, ten bate van mensen uit Oekraïne. 

De kleding en/of speelgoed kan worden ingeleverd tot en met 30 maart. Voor inleveradressen: 2dekansbeursbles@gmail.com, Facebookpagina Kledingbeurs of 06-53662981/ 06-20584626/ 06-25043172.


Da Capo laat kinderen kennis maken met muziek

giessenburg • Muziekvereniging Da Capo laat leerlingen van de basisscholen van Giessenburg via het muziekproject “Windkracht 6” kennismaken met muziek.

Kinderen van groep vijf en zes krijgen de komende weken dirigenten Bjorn van Pruijssen en Marjolijn van der Lee op bezoek. Zij geven uitleg over de blaasinstrumenten van het harmonieorkest.
Op 20 april geven de kinderen samen met het Groot Orkest van Da Capo een afsluitend concertje in De Stigt. Aansluitend kunnen kinderen zich inschrijven voor 2 gratis proeflessen. Zo kunnen de kinderen ontdekken hoe leuk muziek maken is en voor welk instrument zij het beste kunnen kiezen.
Meer informatie:
www.dacapogiessenburg.nl