herwijnen • Tegen Herovina bood SV Noordeloos aardig weerstand, maar toch gingen de pupillen van trainer Raymond Sponselee met 3-0 onderuit in Herwijnen.

"We verdedigden in het begin van de wedstrijd niet goed en stonden zodoende na een halfuur met 2-0 achter. Daarna voetbalden we aardig mee, maar echte kansen kregen we niet. Ook niet in de tweede helft. Met Jesse van Vliet hebben ze een heel effectieve speler, die in de slotfase uit een halve kans de 3-0 maakte", aldus Sponselee.

Een paar dagen later in de doordeweekse thuiswedstrijd tegen Unitas moesten de mannen van trainer Raymond Sponselee opnieuw het onderspit delven. Nu waren de Gorcumers met maar liefst 0-5 te sterk aan de Nieuwendijk. 

"In de eerste helft deden we het niet slecht, wel jammer dat we onnodig een strafschop weggaven en we op een 0-1 achterstand kwamen tegen deze goed voetballende ploeg. In de rust spraken we af deze stand zo lang mogelijk vast te houden, maar helaas leden we kort na rust balverlies en liep Unitas uit naar een stevige 0-5 overwinning. Ook omdat bij ons na hun derde treffer de krachten wegvloeiden", analyseerde de Dordtse oefenmeester.