hoornaar/barendrecht• Tegen laagvlieger GOES had SteDoCo grootste plannen, maar de Alblasserwaarders kwamen bedrogen uit en leden een pijnlijke 0-3 thuisnederlaag tegen de Zeeuwen.

"Net als vorige week stonden we na drie minuten op achterstand, maar opnieuw was er geen vuiltje aan de lucht. We kregen wel zes grote kansen om de stand minstens gelijk te trekken", aldus SteDoCo-oefenmeester Frans Adelaar na afloop. "In de tweede helft kregen we een lesje teamspirit van onze tegenstander, We zullen ons moeten wapenen tegen ploegen, die tegen ons hun huid duur willen verkopen. Verder moeten wij zelf elke wedstrijd bij de les zijn. Ook beseffen dat we meer moeten brengen." 

Blessuretijd

Dat deed SteDoCo in Barendrecht, maar het was net niet voldoende. Na elf minuten had Ibi Toure de bal in de touwen liggen en ging de wedstrijd redelijk gelijkop. Na een kwartier in deel twee kwam de gastheer langszij, maar acht minuten later antwoordde de jarige aanvoerder Joran Schröder met het hoofd. Barendrecht raakte tot twee keer toe de lat, maar trof geen doel. Tot diep in de blessuretijd alsnog de 2-2 viel.