Bo Blinker naar Nieuw-Lekkerland

nieuw-lekkerland • Bo Blinker zal volgend seizoen spelen in het groenwit van Nieuw-Lekkerland. De 21-jarige talentvolle buitenspeler komt over van ASWH O23.

Met de komst van Blinker krijgt de Lekkerlandse selectie van volgend seizoen steeds meer vorm. De behendige aanvaller, die vooral als rechtsbuiten speelt maar ook op de linkerflank uit de voeten kan, kwam de afgelopen jaren uit voor het Ambachtse ASWH, waar hij in het tweede elftal en in O23 speelde. Blinker begon met voetballen bij OVV in Oostvoorne en kwam als jeugdspeler verder uit voor Brielle en Alexandria'66.

Raul Stuij

Daarnaast krijgt doelman Raul Stuij de kans om zich te bewijzen in de selectie. Stuij stapte enkele jaren geleden vanuit de jeugd over naar De Alblas en keert dus weer terug naar sportpark Excelsior.

Onnodige nederlaag SteDoCo

amsterdam • Het in vorm zijnde SteDoCo liep bij de amateurs van AFC Ajax tegen een onverwachte zeperd op. "Zwaar onnodig, we mogen deze 3-1 nederlaag onszelf aanrekenen en kwalijk nemen", vond trainer Frans Adelaar. "In de openingsfase waren we niet bij de les en keken we na drie minuten al tegen een 1-0 achterstand aan." SteDoCo herstelde zich wel, maar moest een bittere pil slikken toen nog voor de thee Benjamin van Wanrooij (enkel) en Joran Schröder (hamstring) geblesseerd het veld moesten verlaten. "Na rust kwam Ajax op 2-0, maar wij scoorden vrij snel daarna de aansluittreffer (goal Olivier Pilon, red.). Iedereen zat te wachten op minstens de gelijkmaker. Maar door miscommunicatie in mijn verdediging kwam Ajax op 3-1 en was de wedstrijd gespeeld."