Schelluinen in gewenste flow

sprang capelle • Met twee overwinningen op rij is Schelluinen goed uit de corona-winterstop gekomen. Na de thuiswinst op BZC'14 werd ook het lastige SV Capelle aan de zegekar gebonden.

"Eigenlijk maakten we het onszelf onnodig moeilijk", vond Schelluinen-trainer Richard van Gils na de 1-2 overwinning. "Na 20 minuten hadden we al met 0-3 voor moeten staan. Maar we scoorden niet en zij wel. Gelukkig schoot Pascal van Delden kort voor rust vanaf de penaltystip wel raak." De blauwwitten gingen daardoor toch nog enigszins met een fijn gevoel het kleedlokaal in. Tien minuten na de thee krulde Mergim Shala prachtig een vrije trap binnen; 1-2. "Vervolgens verzaakten we opnieuw het verschil groter te maken, waardoor het tot het laatst spannend bleef."


SV Noordeloos geeft zege weg

hellouw • De manschappen van Raymond Sponselee leken op weg naar een zekere overwinning bij het Gelderse ASH. "Vrijwel direct na rust kwamen we door een goal van Arie van Steenis op voorsprong. Windje mee, kat in het bakje zou je denken. Maar ASH kreeg meer balbezit en ik zag de bui al hangen", aldus Sponselee. Het werd een zwaar halfuurtje voor een conditioneel niet al te sterk SV Noordeloos, dat uiteindelijk met 2-1 onderuit ging. 


Hsv 't Stekelbaarsje

arkel • Eenentwintig wedstrijdvissers van hsv 't Stekelbaarsje trotseerden zondag de kou. De vis wilde niet echt bijten. Vakwinnaars werden René van Oord (11.188 gram), William Teuling (5 gram) en Rien Melkert (2049 gram). De laatste wedstrijd van het huidige blok wordt gevist op zondag 27 februari.