Eerste helft funest voor Peursum

zwijndrecht • De net weer redelijk fitte selectie van Peursum kende een valse start tegen ZBC'97. “De eerste helft speelden we dramatisch, we stonden dan ook terecht met 3-0 achter”, zag Peursum-coach Hans Harmans. “Na rust wilden we vol gas geven, maar vanaf de aftrap vloog de 4-0 in het doel.” Peursum rechtte de rug, maar verder dan een goal van Marck de Heer kwamen de Giessenburgers niet.

Perfecte herstart Schelluinen

schelluinen • Op eigen terrein boekte Schelluinen een ruime zege op BZC'14. Na drie minuten zette Pascal van Delden de 1-0 op het scorebord. Na de snelle 2-0 van Yannick de Bondt verzaakte de thuisploeg de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien. Na de aansluittreffer, kort na rust, gingen de mannen uit Brakel/Zuilichem op zoek naar meer. Schelluinen profiteerde genadeloos van de ontstane ruimte en liep via goals van Menno Dekker, Pascal van Delden en Damien de Jong uit naar maar liefst 5-1.