Winnaars Kerstpuzzel

regio • Uit de vele inzendingen zijn in de afgelopen week de winnaars getrokken van de Mammoetpuzzel, die in de Kersteditie van Het Kontakt stond.

In editie Alblasserwaard ging de eerste prijs (100 euro) naar de heer J. de Jong uit Leerbroek. De tweede tot en met vierde prijs (75, 50 en 25 euro) waren voor mevrouw v.d. Perk uit Groot-Ammers, mevrouw Pallandt uit Ottoland en de heer Van Leeuwen uit Meerkerk. Alle prijswinnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld en het geld is naar hen overgemaakt.

De oplossing van de Kerstpuzzel was: 'Kerstmis is een feest dat we met vrienden en familie vieren'.


Drie dronken bestuurders in twee nachten

molenlanden • De politie in het westelijk deel van Molenlanden is verbaasd over de vele mensen in de regio die besluiten om met alcohol op achter het stuur te kruipen. Een van de agenten deelt op Instagram zijn verbazing nadat hij in twee nachtdiensten drie gevallen tegenkwam.

Twee van deze bestuurders zijn hun rijbewijs voorlopig kwijt. Alle drie de bestuurders krijgen een educatieve cursus bij het CBR. Op de vraag waarom men is gaan rijden, reageren ze: "Het is een klein stukje naar huis” en: "Ik rij deze route zo vaak”.
"De gevolgen kunnen zo groot zijn…”, reageert de agent van Molenlanden op Instagram. "Aan degene die met alcohol op toch gaan rijden: denk eens niet aan jezelf, maar aan degene die je mogelijk achterlaat of meeneemt in deze slechte en onverstandige beslissing!”


Rommelmarkt-schuur open 

ameide • De rommelmarktschuur in Ameide zal op zaterdag 5 februari van 09.00 tot 12.00 uur extra geopend zijn. Normaal gesproken is de opslag aan de Hogewaard 2 in Ameide alleen op vrijdagochtend geopend. 

De openstelling op 5 februari wordt gedaan om de echte liefhebber een extra mogelijkheid te bieden een bezoekje te brengen aan de opslag aan de Hogewaard 2 in Ameide.