Bijlage over de mogelijkheden van Kontakt Mediapartners

goudriaan/regio • Deze week in het hart van de krant: een bijlage van en over Kontakt Mediapartners (KMP). Graag willen we u en jou laten zien dat KMP meer is dan alleen een krantenuitgever. Vandaar dat we al onze mogelijkheden uitgebreid in een special aan u en jullie presenteren. Special voor deze gelegenheid verschijnt Het Kontakt - Alblasserwaard vandaag -eenmalig- op een iets andere papiersoort. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze drukker, Janssen/Pers Rotatiedruk.

Oftewel: Kontakt Mediapartners stelt zich voor. Nieuwsgierig geworden naar wat we te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op via: info@kmp.nl of 0183-583200. Veel leesplezier!

Directie en medewerkers Kontakt 
Mediapartners


Gezochte Belg opgepakt in Meerkerk 

meerkerk • Een groot drama dat zijn voorlopig laatste hoofdstuk beleeft in Meerkerk: een 34-jarige Belg, die in België wordt gezocht wegens de vermissing van het vierjarige jongetje Dean, werd maandagmiddag omstreeks 14.15 uur in Meerkerk aangehouden. Later die dag bleek dat het jongetje dat hij bij zich had, dood is aangetroffen in de buurt van de Neeltje Jans in Zeeland.

Na een melding over een verdachte situatie werd de gezochte man uit België aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de man zijn auto had achterlaten bij een bedrijf in Gorinchem om daar gesloopt te laten worden. De auto is daar aangetroffen en veilig gesteld. De vierjarige jongen werd niet gelijk gevonden. Er werd daarom een Amber Alert verstuurd. 's Avonds laat kwam de trieste mededeling dat het kind levenloos was gevonden in Zeeland. 

De 34-jarige Belg was samen met de vierjarige Dean sinds woensdag 12 januari vermist. Ze verdwenen uit de Belgische plaats Sint Niklaas.


Goalgetter Olivier Pilon vertrekt bij SteDoCo

hoornaar • Spits Olivier Pilon zal de Hoornaarse derdedivisionist SteDoCo komende zomer na één seizoen alweer verlaten. De 28-jarige goalgetter heeft een tweejarig contract ondertekend bij hoofdklasser Scherpenzeel. Bij Scherpenzeel, waar ook streekgenoot Arwin van Soest actief is, wordt Pilon herenigd met trainer Koen Janssen (ex-LRC), die hij nog kent vanuit de jeugd van Roda'46. In zijn keuze hebben voor Olivier Pilon de afstand naar Scherpenzeel, de beoogde speelstijl en de ambities van de club de doorslag gegeven, zo laat hij weten op de website van vv Scherpenzeel.