Frans Adelaar vertrekt bij SteDoCo

hoornaar • SteDoCo en trainer Frans Adelaar beëindigen na dit seizoen hun samenwerking. Adelaar is in totaal aan zijn vierde seizoen bezig bij de club uit Hoornaar, al zat daar wel een onderbreking van één seizoen tussen. Ook de contracten van assistent-trainer Cor Lems en keeperstrainer Erik Plieger zullen niet worden verlengd. In 2018 sloot Adelaar het seizoen af met promotie naar de derde divisie, waarna de club en de trainer uit elkaar gingen. In maart 2019 keerde Adelaar echter alweer terug. 


Bedroevende vangst 

arkel • De zestien deelnemers aan het nieuwjaarsconcours van hsv ‘t Stekelbaarsje troffen het zondag niet. De vangst was namelijk bedroevend. Slechts vijf vissers hadden beet. Vakwinnaars werden William Teuling (88 gram), Chris van Pelt (41 gram) en Gerrit Prins (95 gram). De volgende wedstrijd is zondag 23 januari; loten om 07:30 uur.


Derde seizoen voor Bert Buizert bij Nieuw-Lekkerland

nieuw-lekkerland • Bert Buizert is ook volgend jaar hoofdtrainer van Nieuw-Lekkerland. De inwoner van Alblasserdam begint dan aan zijn derde seizoen op Sportpark Excelsior. Ook assistent Bertus Duijnhouwer blijft aan de zaterdageersteklasser verbonden. Dat geldt ook voor tweede elftaltrainer René van der Velde en zijn assistent Rudi van der Wulp.


Tractorpulling Hoogblokland op 19 en 20 augustus

hoogblokland • Na de ‘corona-afgelastingen' in 2020 en 2021 gaat Truck- en Tractorpulling Hoogblokland in 2022 een nieuwe poging wagen. Het evenement staat voor vrijdagavond 19 augustus en zaterdag 20 augustus op de wedstrijdkalender van de NTTO.