LRC Leerdam weet weer wat verliezen is

DOETINCHEM • LRC Leerdam heeft na vijf overwinningen op rij weer eens verloren. Op bezoek bij DZC’68 werd het 2-1 voor de gastheer.

De eerste helft ging gelijk op, maar de Leerdammers kwamen na een half uur op 0-1 via Fabian van Horssen. Jamal Ouassiff en Sil van Putten misten vervolgens grote mogelijkheden op de 0-2.

Rode kaart
Tien minuten na rust maakte thuisclub gelijk en kort hierna moest LRC met tien man verder; Maikel van de Water kreeg zijn tweede gele kaart. DZC profiteerde en maakte middels een schot van afstand de 2-1. LRC kreeg nog kansjes op de gelijkmaker, maar zo ver kwam men niet.

Alles gegeven
LRC-trainer Emanuel Sluis: “We hebben alles gegeven, maar ook zij speelden met het mes tussen de tanden. Daarmee dwingen ze uiteindelijk de overwinning af.”

Koploper Scherpenzeel was vrij, waardoor LRC nu evenveel wedstrijden heeft gespeeld. De achterstand van de Leerdammers bedraagt vier punten