HSSC'61 in eigen huis te sterk voor Bergambacht

HEI- EN BOEICOP • HSSC’61 heeft de overwinning op Hardinxveld van vorige week een positief vervolg gegeven. In eigen huis won de ploeg van Marcel van Steenis ook van Bergambacht: 3-1.

De thuisploeg kwam al na vier minuten op voorsprong via een prima aanval die via Dennis Bevelander bij Lennart de Groot belandde. De groot was koelbloedig en rondde af. Na een kwartier kwamen de bezoekers langszij via een van richting veranderd schot. Kort voor rust draaiden de hoofdrolspelers bij de 1-0 de rollen om. Lennart de Groot legde een corner op het hoofd van Dennis Bevelander, die de 2-1 binnen knikte. Na een uur spelen besliste de thuisploeg de wedstrijd toen Remon van Soest de 3-1 op het scorebord zette op aangeven van Tristan Koet.

Teruggekeerde spelers
“Het was een verdiende overwinning vandaag”, vond Marcel van Steenis. “De tweede helft hebben we de controle en spelen we het goed uit. Ook is het prettig dat de van blessures teruggekeerde Owyn van Vuren en Aron van Soest weer minuten hebben gemaakt.”

Door de overwinning klimt HSSC naar de negende plaats met twaalf punten uit tien wedstrijden.