Ameide lelijk onderuit bij hekkensluiter

KRIMPEN AAN DE LEK • Een veel te passief Ameide kon de overwinning van vorige week op SC Everstein geen vervolg geven. Met 2-0 won een wel agressief spelend Dilettant verdiend.

Mes tussen de tanden 
"Zij speelden, onder toeziend oog van mijn teruggekeerde collega Edward Knook, met het mes tussen de tanden. Mijn ploeg stelde daar bitter weinig tegenover. In alles waren we de mindere ploeg. In de tweede helft ging het ietsjes beter, maar veel meer dan twee halve kansen voor Roel en Bas de Kruijk leverde dat spelbeeld niet op”, sprak Ameide-trainer Jan Verveer na afloop.


SV Meerkerk tevreden met een punt

HAASTRECHT • Een mooi voetbalgevecht tussen Haastrecht en Sv Meerkerk kreeg geen winnaar. 

"Maar ik heb genoten, de 2-2 was een terechte afspiegeling van deze clash tussen twee goed voetballende en positief ingestelde teams", aldus SV Meerkerk-trainer Gert-Jan Koekkoek. De gasten kwamen op 0-1 door een goal van Milan van Dijk. De gelijkmaker kwam vanaf de penaltystip. 

Dure straf
"Een dure straf, omdat de bal op de hand van een van mijn verdedigers werd geschoten. Ook de 2-1, met nog een kwartier te spelen, viel ongelukkig toen een schot van richting werd veranderd."

De gasten hoefden niet lang te treuren, want Mechiel van Zessen poeierde niet veel later de gelijkmaker achter de Haastrechtse doelman.