Everdingen Got Talent

Everdingen • Wie denkt een bijzonder talent te hebben, zoals kunnen toveren, zingen, dansen of een andere verrassende act, kan zich opgeven voor Everdingen Got Talent. Er zijn mooie prijzen met de talenten te winnen.

In het nieuwe jaar, op zaterdag 4 februari, wordt de talentenshow gehouden op het podium in de grote zaal van het Dorpshuis 't Knooppunt. 

Er is dus voldoende tijd voor de talenten om flink te oefenen. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle optredens en de avond zal door een professional gepresenteerd worden. Ook talenten die niet in Everdingen wonen, kunnen meedoen met de talentenjacht. 

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 31 december 2022. De inschrijfformulieren liggen klaar in de winkel en in het dorpshuis en kunnen hier ook weer ingeleverd worden. Inschrijven kan ook online via www.everdingengottalent.nl.


Surprises maken

vianen • Surprises maken en totaal geen idee of materialen hebben ? Er zijn nog enkele plekken vrij in de bibliotheek van Vianen en misschien kan CreaBeez verder helpen. Neem dan wel het cadeautje mee, om deze meteen in de surprise te verwerken.

Woensdag 23 november van 14.30-16.00 uur, vrijdag 25 november van 14.30-16.00 uur en vrijdagavond 25 november van 18.00-19.30 uur. De kosten zijn 6 euro à contant en de leeftijd is vanaf 7 jaar. 

Wel aanmelden via info@creabeez.nl of bel met Puck de Haan, tel. 06-18793980.