Open dag ROC Rivor

regio • Op donderdagavond 24 november kunnen leerlingen weer kennismaken met het ruime aanbod mbo-opleidingen van ROC Rivor tijdens de Open Dag. In de Tiel en Geldermalsen zijn zij van 18.00 uur tot 20.30 uur van harte welkom.

De Open Dag is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op de locaties en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten houden demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Tijdens de avond is het voor de leerlingen mogelijk om zich meteen aan te melden voor een opleiding.

Informeren
Geïnteresseerden kunnen op de Open Dag terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Mediavormgeving en ICT. Ook kunnen zij-instromers zich laten informeren over het aanbod binnen Leven Lang Ontwikkelen waarbij om- en bij-scholingstrajecten worden toegelicht. Ook worden hier diverse inburgerings- en (taal)cursussen aangeboden.

Tijdens de Open Dag wordt gewerkt met tijdsloten voor binnenkomst om de drukte te verspreiden. Wie van plan is om de open dag te bezoeken, kan zich vooraf aanmelden en een tijdsvoorkeur doorgeven via www.rocrivor.nl/opendag. Ook is het mogelijk de Open Dag-app te downloaden. Dat maakt het bezoek aan de open dag nog gemakkelijker. Meer informatie hierover is te lezen op de website.

Over ROC Rivor
ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen en Tiel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.


Sinterklaas MDT Baas

LEERDAM • De jongeren van MDT Baas organiseren woensdag 30 november een activiteit, namelijk: Sint en Piet voor jong en oud in West-End in Leerdam. Het doel is om een onvergetelijke middag te organiseren voor de kinderen en ouderen. Kinderen van 4 tot 8 jaar zijn welkom om hun Pieten-diploma te halen, op de foto te gaan met Sinterklaas, om leuke spelletjes te spelen en een Sinterklaasfilm te kijken. Ouderen zijn ook van harte welkom, om samen met de kinderen oud Hollandse spelletjes te komen doen.

Het programma is van 13:00 uur tot 17:00 uur ‘s middags. Toegang is gratis. De locatie is Verenigingsgebouw West-End, P.M van Gentstraat 20 in Leerdam. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar joost@mdtbaas.nl (vermeld daarin de naam/namen van de personen die komen) of bel Joost: 06-34333874.