• Song of Joy.
• Song of Joy. Foto: aangeleverd

Song of Joy: A Christmas Fantasy

rhenoy • Dit jaar organiseert het koor 'Song of Joy' weer een kerstconcert. 

In de afgelopen maanden is door het koor hard gewerkt aan een diversiteit aan liederen, zoals sfeervolle kerstliedjes, mooie gospels maar ook diverse songs en filmmuziek staan op het repertoire. Het geeft de diversiteit aan van het programma wat het koor bezoekers wil voorschotelen op deze middag.

Op zondagmiddag 11 december 2022 nodigt het koor bezoekers uit om het Kerstconcert 'A Christmas Fantasy' bij te wonen. Er zijn twee solisten aan het werk te zien: Dewi Lopulalan, die haar gospelsound ten gehore brengt door middel van enkele swingende liederen, en Richard Meijer. Meijer is Een bas pur sang die zijn opleiding heeft genoten aan het conservatorium in Maastricht. Hij maakt deel uit van het koor van de Nationale Opera en zingt als solist bij André Rieu.  Het geheel zal worden omlijst door het koor; Song of Joy. Het koor staat onder leiding van haar vaste dirigent Lex van Diepen en het geheel zal worden begeleid door het combo met op toetsen/saxofoon Christan Grotenbreg, op de bas Kees den Hoed en op het slagwerk Han Wouters.

Het concert wordt gehouden in de Betuwepoort in Rhenoy. Men start om 15:00 uur. Kaarten kosten 22,50 euro per persoon en zijn te koop bij Bergwerf Coiffures: 0345-612681, via www.songofjoyleerdam.nl of aan de deur.