VHL Plein in Schoonrewoerd

SCHOONREWOERD • In Partycentrum Schoonrewoerd wordt donderdag 24 november weer een VHL Plein gehouden. Aan bod komen het VN verdrag handicap (hoe is het om een beperking te hebben?) en de inwonersberaden. 

Tijdens een VHL plein wordt de gemeenteraad inhoudelijk bij gesproken over onderwerpen waarover later een besluit moet worden genomen. Daarnaast is het VHL plein een plaats voor ontmoeting tussen inwoners en raad. Inwoners kunnen informeel in gesprek gaan met onze raadsleden, maar zij kunnen ook formeel inspreken tijdens het VHL plein.

Deze inspraak kan gaan over een onderwerp dat op de agenda staat van de raad, maar het kan ook gaan over een onderwerp dat een inwoner bezighoudt en dat daarom onder de aandacht van de raad gebracht moet worden. Inwoners die willen inspreken of vragen hebben hierover kunnen mailen naar: griffie@vijfheerenlanden.nl. Het inspreken tijdens het VHL plein is in de plaats gekomen van het inspreken tijdens de commissievergaderingen. Als gevolg daarvan in inspreken tijdens de commissievergaderingen niet meer mogelijk.