Albatros-heren winnen in Zeist

Zeist/Vianen • Zondagmiddag traden de waterpoloheren van de Albatros uit Vianen aan tegen de heren van Zeist. De koploper van de competitie won de wedstrijd met 1-6 , maar het spel was in geen velden of wegen vergelijkbaar met het spel van een week eerder.  

Verdedigend staat Albatros zijn mannetje, maar aanvallend kwam de snelheid niet in het spel. Hierdoor werden de aanvallen moeizaam afgerond en bood het houtwerk veelvuldig de redding van Zeist. Zeist startte de eerste periode voortvarend en wist na een 20-seconden-uitsluiting van Jurre Vermeer de 1-0 aan te tekenen. 

Door een treffer van Jouke Angevaare werd de Albatros-score geopend en werd de periode met 1-1 afgesloten.

Op sleeptouw

De tweede periode nam Jesse de Zeeuw zijn team op sleeptouw. In een paar minuten tijd legde hij driemaal de bal in het net en werd er een voorsprong genomen van 1-4.
Halverwege de wedstrijd was het zaak om de stand verder te verhogen. Met nog twee doelpunten in de derde en vierde part via de handen van Joran Velis en Jesse de Zeeuw werd de wedstrijd afgesloten met een score van 1-6. De wedstrijd is gewonnen en de punten gaan mee naar Vianen.

Komende wedstrijd

De laatste wedstrijd voor dit jaar staat op 7 december op de planning tegen mede-kampioenskandidaat de Fuut uit Maarsen. Dan hoopt de Albatros ook weer te beschikken over Luc de Zeeuw.  

q  www.zvalbatros.nl