Asperen niet langs SVS'65

ASPEREN • Asperen is zaterdag niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel tegen SVS’65. Met name voor rust liet de gastheer kansen liggen op de overwinning.

Asperen startte goed en kwam na vijf minuten ook op 1-0 via Gerard Breider. Ondanks meerdere kansen op de 2-0 werd het na ruim een half uur 1-1 via een terechte penalty. Voor rust werd het nog erger voor Asperen toen SVS de 1-2 maakte. Lang leken de bezoekers ook de volle buit mee naar husi te nemen, maar dat feest ging op de valreep niet door. Maikel Groenenberg maakte de 2-2 namens Asperen. “Na de 1-0 moeten wij gewoon uitlopen naar een 0-3 of 0-4 voorsprong”, vond Asperen-trainer Jeffrey Kleijn. “Toch sta je dan in de rust ineens achter. Ik heb tegen de jongens gezegd rustig te blijven en te blijven voetballen. Gelukkig maken we vlak voor tijd gelijk. Voor hetzelfde geld verlies je deze wedstrijd volkomen onnodig.

Lekvogels onderuit tegen Noordeloos

lexmond • Lekvogels heeft in eigen huis verloren van Noordeloos: 0-3. Na zes minuten was het al 0-1 en nog voor de rust werd het uit een corner ook 0-2. In de absolute slotfase strooide Noordeloos extra zout in de wonden door ook de 0-3 te maken. Lekvogels staat nu op een teleurstellende elfde plek in de competitie.