• VVAC - SV Meerkerk (2-2).
• VVAC - SV Meerkerk (2-2). Foto: Rick den Besten

SV Meerkerk komt niet verder dan gelijkspel

ottoland • Op een waterkoud maar wel goed bevolkt sportpark De Put waren VVAC en SV Meerkerk aan elkaar gewaagd. In Ottoland werd het 2-2. Dietmer Mesker had al enkele kansjes gemist toen hij in de twintigste minuut dan toch de 0-1 maakte voor Meerkerk. Zes minuten later zaten de mannen van Gert-Jan Koekkoek op rozen toen Milan van Dijk de 0-2 op het scorebord liet noteren. De ommekeer kwam vrij onverwachts, toen Joran Houweling uit het niets een voorzet van Wilco Slob achter doelman Ruben Verzijl kopte. Een zeldzame, maar geslaagde aanval. Christiaan Leewuwis maakte namens VVAC na rust gelijk. Meerkerk-trainer Gert Jan Koekkoek "VVAC is altijd moeilijk en misschien is dit gelijkspel wel de grote winst van vandaag. Maar overall moeten we zeker vijf goals maken."