Halloweenstraatfeest in
centrum van Vianen

VIANEN • Ook dit jaar kunnen de echte griezelfans van Vijfheerenlanden weer verkleed naar het centrum van Vianen komen voor een gezellige Halloweenavond op 28 oktober op de Voorstraat en de Lijnbaan. Om 18:00 uur gaat het straatfeest van start en kunnen de verklede kinderen een snoepje uitgedeeld krijgen van figuranten en alle horecazaken en winkels die met het feest meedoen.

De ondernemers van Vianen Centrum proberen ook dit jaar weer een toegankelijk Halloweenfeestje voor jonge kinderen te maken. Op het Noordplein bij Flinn en Witkamp kunnen kinderen een suikerspin halen, ze kunnen knutselen met CreaBeez en overal lopen verklede figuranten door de Voorstraat om snoepjes uit te delen. Verder zijn er spelletjes en muziek voor de kinderen om ze een gezellige avond te bezorgen. Om 20:00 uur is het Halloweenfeest afgelopen. De ondernemers roepen op om extra goed op te passen voor het verkeer in het donker, want de Voorstraat van Vianen is op 28 oktober niet afgesloten voor auto’s.

Bij de ondernemers die meedoen hangt een Halloweenposter op de ramen: Wildheart, Steehouder, Zeeman, Genieten, Duo Kappers, Shoeby, De Rooie Reiger, Het Panterhuis en de supermarkten Albert Heijn en Jumbo. Deze ondernemers delen snoep uit aan alle verklede kinderen, zolang de voorraad strekt.