• Lity van Hoboken en Cobie van Boek en Co.
• Lity van Hoboken en Cobie van Boek en Co. Foto: Aangeleverd

Workshop Spelen-met je-dromen

leerdam • Lity van Hoboken geeft op woensdag 2 november een workshop 'Spelen met je Dromen' voor ouders met kinderen tussen de vijf en tien jaar. 

De workshop vindt plaats Stadspodium GO. Lity leest voor uit haar zelf geschreven boek 'Lisa is gewoon…anders'. Het verhaal gaat over een meisje dat droomt over dieren die vanzelf naar haar toe komen. Ze kunnen praten en…luisteren. Het worden haar droomvrienden. De dieren helpen Lisa bij het vinden van een vriendin en het pesten op school. Vervolgens gaan de ouders en kinderen zelf aan de slag met zogenoemde 'beeldspelletjes'. De rode draad is het verhaal van Lisa, maar kinderen maken zelf keuzes over hoe het verhaal verder gaat. Samen met de ouders wordt er getekend en bewogen. Kinderen ontdekken op deze manier hun eigen droomwereld. De workshop is bedoeld voor kinderen die bijvoorbeeld vaak buikpijn of hoofdpijn hebben, zich te veel zorgen maken over anderen of concentratieproblemen hebben. Daarnaast is het voor ouders die gezellig uurtje met hun kind willen doorbrengen, hun kind beter willen begeleiden en begrijpen en die zichzelf herkennen in hun kind. 

Deelname is gratis. Aanmelden kan bij de Boek en Co aan de Kerkstraat 16a in Leerdam of via 0345-613094. Info: www.levenenlatenleven.nl