Chocoladeletters voor Stichting Tess

regio • De familie Duits heeft een actie voor het goede doel Stichting Tess, die dolfijntherapie voor kinderen met een beperking ondersteunt. 

Men kan lux versierde chocoladeletters (240 gram) bestellen in de smaken melk, puur en wit. Alle letters zijn mogelijk. Voor de voetballiefhebbers zijn er in verband met het WK oranje chocoladeletters 'S' te verkrijgen. De letters zijn gemaakt van cacao met het UTZ-keurmerk en kosten vijf euro per stuk. Bij afname van tien stuks of meer zijn ze 4,75 euro per stuk. De letters kunnen ook gebruikt worden als relatiegeschenk. De letters worden in de laatste week van november geleverd en passen niet door de brievenbus. Betaling bij voorkeur vooraf via betaalverzoek/tikkie. Bestellen kantot uiterlijk dinsdag 1 november door een PB te sturen via Facebook naar Marianne Duits, via WhatsApp: 06-44640058, per mail: marduits@outlook.com of door te bellen naar 0345-641669.


Kleding voor Roemenië 

HEI-EN BOEICOP • Voor de Stichting Vrienden van Roemenië in Lexmond en Hei- en Boeicop kunnen op zaterdag 29 oktober tussen 10:00 en 12:00 uur spullen gebracht worden op het kerkplein bij de NH-kerk in Hei- en Boeicop. Vooral schone kleding, goed verpakt in plastic zakken, is welkom, maar ook kleine huishoudelijke apparatuur kan ingeleverd worden. Ingeleverde spullen worden naar Roemenië en Oekraïne vervoerd. Dit jaar zijn al vijf vrachtwagens vol met goederen naar Oekraïne gegaan, maar ook in de Roemeense stad Dorohoi, waar de stichting Vrienden van Roemenië zelf actief is, is de nood groot. De stichting wordt geconfronteerd met fors hogere transportkosten, 50% hoger dan vorig jaar. Daarom zijn geldelijke giften ook van harte welkom. Donaties kunnen gedaan worden op bankrekening NL80RABO0336041632, t.n.v. Stichting Vrienden van Roemenië.