Volley Meerkerk'95 schrijft historie

MEERKERK • Volley Meerkerk’95 heeft zaterdag clubhistorie geschreven met de eerste 4-0 zege van de mannenhoofdmacht in de promotieklasse. 

En passant stegen de Meerkerkse volleyballers hierdoor naar de tweede plaats op de ranglijst. Een week na de 4-0 nederlaag tegen RVC Libanon werd ditmaal met dezelfde cijfers van de Rotterdammers gewonnen. 

Mentaal weerbaar
De geelhemden toonden zich mentaal weerbaar via de cijfers 25-21, 25-21, 25-22 en 25-16. Uitblinker bij de Meerkerkse volleyballers was Arne Stuij, die op het midden het verschil maakte met zowel zijn blokkeringen als zijn aanvallen.


Isis Versluis twaalde

ZAANDAM/REGIO • Jan van Arckel-jeugdrenner Isis Versluis is in haar leeftijdscategorie twaalfde (vijfde meisje) geworden in de Zaanse veldrit. 

Versluis reed een goede koers en kon twee ronden mee met de eerste groep. Daarna moest de Meerkerkse wat terrein prijsgeven.


Lekpongers winnen 

AMEIDE • Lekpongers heeft met 3-2 gewonnen van Dordrecht 7. 

Erik Mulckhuyse verloor zijn beide enkelspelen, maar dat werd goed gemaakt door Jan de Gans. In het spannende dubbespel sleepten zij samen de zege voor de Termeise tafeltennissers binnen.


Tafeltennis 55-plussers

MEERKERK • Van oktober tot en met eind maart kunnen 55-plussers elke woensdag van 15:00 tot 16:00 uur onder begeleiding tafeltennissen in De Linde. Spemateriaal is aanwezig. Meer info op: www.mttvmeerkerk.nl of via een e-mail naar: wjdmdevries@hotmail.com.