T-jater in Heukelum en Haaften

heukelum/haaften • De kinderen van de T-jater Klas én enkele improvisatiespelers van de improvisatiegroep Gewoon T-jater uit Geldermalsen zorgen op donderdag 13 oktober in De krakeling in Heukelum en op vrijdag 14 oktober in De Burcht van Haeften in Haaften voor een bijzondere theateravond. 

Een avond die in het teken staat van ‘anders' zijn en ‘meedoen of juist niet'. Tijdens deze ‘Week van de Inclusie' spelen de kinderen van de T-jater klas hun minivoorstelling Thuis. Aansluitend daarop is het aan de improvisatiespelers om op basis van verhalen en voorbeelden van ‘inclusie en exclusie' uit het publiek verschillende situaties te spelen.
De voorstelling Thuis vertelt het verhaal over een oorlog in de tuin van De Tuinman. Na de 30-minutenvoorstelling van de T-jater Klas is het tijd voor het terugspeeltheater van de groep Gewoon T-jater én voor een vrolijke noot, want er mag best gelachen worden om de situaties waarin iemand, soms onbedoeld, niet mee kan doen in de maatschappij.
Op donderdag 13 oktober zijn belangstellenden welkom in De Krakeling in Heukelum en op vrijdag 14 oktober in De Burcht van Haeften in Haaften. De inloop is op beide avonden vanaf 19:30 uur en het programma duurt van 20:00 tot 22:00 uur. De entree is gratis. Meer informatie via Toneelgroep T-jater 06 - 14 64 60 82.