Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Voorleespret in de bibliotheek

VIANEN • Op woensdag 19 oktober is er weer BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Vianen en op woensdag 26 oktober in de Bibliotheek Leerdam. 

Een gezellig moment bezig zijn voor ouder en kind (0-4 jaar) met voorlezen, liedjes en spelletjes. Een goede gelegenheid om andere ouders van jonge kinderen te ontmoeten. Aanvang voor beide locaties om 10:30 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. 

Het thema deze keer is ‘natuur’. Hierbij wordt aangesloten bij het thema van de Kinderboekenweek Gi-Ga-Groen. Centraal staat het verhaal uit het prentenboek ‘Kaatje in het bos’. De kinderen worden gestimuleerd om actief mee te doen. Na het voorlezen volgt er altijd een spelletje of een liedje in het thema.

Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen. BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.
De Bibliotheek Lek & IJssel helpt jonge ouders graag om lezen te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er elke derde woensdag van de maand van 10.30 - 11.15 uur BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Vianen en elke vierde woensdag van de maand van 10:30 – 11:15 uur in Bibliotheek Leerdam. Elke maand is er een ander thema. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past.

Meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.