84-jarige Leerdamse omgekomen bij auto-ongeluk


VOORTHUIZEN • Bij een ongeval op de A1 ter hoogte van het Gelderse Voorthuizen is zondag een 84-jarige vrouw uit Leerdam om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde omstreeks 19:00 uur. Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken. Eén van deze voertuigen vloog na het ongeval in brand. De bijrijder van een van de voertuigen, een 84-jarige vrouw uit Leerdam, overleefde het ongeval niet.


Automobilist komt om in Vianen

VIANEN • Op de Helsdingse Achterweg is vorige week maandag een automobilist omgekomen na een verkeersongeluk. Mogelijk is de bestuurder achter het stuur onwel geworden, waarna deze tegen een lantaarnpaal aan reed. De verkeersongevallenanalyse (VOA) deed verder onderzoek naar naar de oorzaak van het ongeluk. Het ongeluk gebeurde vanavond omstreeks half vijf. Traumahelikopter en brandweer waren snel ter plaatse, maar konden niks meer voor het slachtoffer betekenen.


Autobrand in Leerdam

LEERDAM • In de Willem de Zwijgerstraat in Leerdam heeft vorige week woensdag een autobrand plaatsgevonden. De auto vatte tijdens het rijden plotseling vlam, de twee inzittenden konden zich op tijd uit de voeten maken. Het incident vond plaats tegenover de brandweerkazerne in Leerdam. De brandweer was dan ook snel te plaatse om het voertuig te blussen. Men kon niet voorkomen dat de moto volledig uitbrandde. De auto is dan ook total-loss.