GRC-14 voor rust klaar met Heukelum

HEUKELUM • Heukelum heeft zaterdag een 2-4 nederlaag geleden tegen GRC’14. Op de Vriezenwijk. Alle tegentreffers vielen voor Heukelum al in de eerste helft.

Sterker nog, na een kwartier was het al 0-3 voor de bezoekers. In de 28e minuut viel de 0-4, waarna Redouan Beghout voor rust zijn ploeg ook op het scorebord zette. Kort na rust maakte Lars van Honk de 2-4, waarna Heukelum hoopte terug in de wedstrijd te komen. Verder dan dat kwam het echter niet.

Moeite
“Na een kwartier was deze wedstrijd eigenlijk gespeeld”, zei Jerome Ceton na afloop. De eerste drie kansen van hun zitten er meteen in. We hadden verdedigen veel moeite met de manier waarop zij spelen. Na losten we dat al een stuk beter op, maar toen was de wedstrijd eigenlijk al verloren.”

Ruime overwinning Asperen

ASPEREN • Asperen heeft een ruime overwinning geboekt op GVV Geldermalsen. In eigen huis werd het 4-0.

Eigenlijk was de wedstrijd na 45 minuten al gespeeld. Ruben Boet, Hessel Breider en Maikel Groenenberg zorgden voor een 3-0 ruststand. Na de pauze trof ook Youssef Boudou nog doel.

Verslapt
Ricardo Versteeg, die de grieperige Asperen-trainer Jeffrey Kleijn verving, was blij met de overwinning, maar vond wel dat zijn ploeg in de tweede helft nogal verslapte. “Als je na 27 minuten met 3-0 voor staat, hoop je dat de tweede helft door kan trekken. Dat deden we niet, maar we hebben ook niks wegegegeven. Al met al een prima middag dus.”