HSSC'61 wint en is van de hatelijke nul af

HEI-EN BOEICOP • HSSC’61 is van de hatelijke nul af, nadat het zaterdag zijn eerste overwinning van het seizoen mocht bijschrijven. Dilettant werd op Het Plein met 5-0 te kijk gezet. 

Al na 11 minuten was het Nicky van Dam die de ban brak voor de thuisploeg, waarna de toeschouwers tot na de rust moesten wachten tot de volgende goal ondanks meerdere goede mogelijkheden, In het tweede bedrijf was het eerst Aron van Soest die na een prima aanval scoorde, vervolgens benutte Nicky van Dam een strafschop en maakte Wouter Verhoef de 4-0. Het slotakkoord was voor Lennart de Groot met de 5-0.
Marcel van Steenis, trainer van HSSC’61, erkende na afloop ook wel opgelucht te zijn.

Ook in uitwedstrijden 
“Vandaag heb ik een Heicop gezien zoals ik het graag zie. Vorige week werden we gewoon afgetroefd en toonden we weinig lef, ook aan de bal. We hebben daar deze week over gesproken en vandaag hebben de jongens het uitstekend opgepakt."

"Het verschil tussen onze thuis- en uitwedstrijden is te groot. Dat moeten we er uit zien te krijgen. Volgende week krijgen we direct de kans om het in een uitwedstrijd tegen VVAC te laten zien.”