Regionale Beleef- en Beweegdag

HOUTEN • Op zaterdag 15 oktober organiseren de buurtsportcoaches aangepast sporten een Regionale Beweeg- en Beleefdag in Sporthal de Wetering in Houten. 

Het motto ‘bewegen is voor iedereen’ staat deze dag centraal. Diverse sportaanbieders uit de regio Lekstroom verzorgen clinics voor mensen die niet goed mee kunnen komen in het reguliere sportaanbod. Kom langs en doe gezellig mee.

Gevarieerd aanbod
Probeer van 10.00 uur tot 12.00 uur diverse sporten in een prikkelarme omgeving uit, zoals yoga, Tai Chi, multisport, kickboksen en denksport.

Of doe van 13.00 uur – 15.00 uur mee met verschillende clinics, zoals dansen, rolstoelbasketbal, Brazilian jiu jitsu en kickboksen.

Geen passend aanbod?
Dan ben je alsnog van harte welkom om langs te komen. Tijdens deze dag zijn buurtsportcoaches aanwezig, die op de hoogte zijn van alle mogelijkheden in de regio. Zij kunnen eenieder goed informeren en op weg helpen.

Aanmelden
Neem contact op met Robin Bergmans, buurtsportcoach aangepast sporten van Sportpunt Houten via robin@sportpunthouten.nl.

Aanmelden dient te zijn gedaan voor 10 oktober om verzekerd te zijn van een plekje tijdens de clinics. Houd voor het exacte programma, de social media en/of website van Uniek Sporten Lekstroom in de gaten.