Heukelum geeft overwinning weg

SCHELLUINEN • Heukelum heeft in en tegen Schelluinen niet weten te winnen. Bij rust stonden de bezoekers nog met 0-2 voor, maar de thuisploeg vocht zich na rust terug in de wedstrijd: 2-2.

Dat het bij rust ‘slechts’ 0-2 was aan Heukelum zelf te wijten. Semih Kaplan had na een klein half uur de 0-1 op het scorebord gezet en drie minuten later werd het 0-2 door een eigen goal van Schelluinen.

“We hadden er alleen nog veel meer kunnen en moeten maken”, zei Heukelum-trainer Jerome Ceton na afloop. “Menno Dekker, Semih Kaplan en Thomas van Iperen misten namelijk nog flinke kansen.”

Lange ballen
De 0-3 viel dus niet en nadat Schelluinen in de tweede helft een andere tactiek hanteerde met veel lange ballen, kwam Heukelum toch nog in de problemen. De thuisploeg scoorde tweemaal binnen het kwartier, waarna de wedstrijd nog beide kanten op had kunnen vallen.

Gescoord werd er echter niet meer en dus mocht Heukelum, na de nederlaag van vorige week tegen Alblasserdam, nu slechts een puntje bijschrijven.