Leerdam Sport '55 -VV Asperen
Leerdam Sport '55 -VV Asperen Foto: Nico Van Ganzewinkel

Leerdam Sport maakt het Asperen moeilijk

LEERDAM • In 4E stond de derby tussen Leerdam Sport’55 en Asperen op het programma. De thuisploeg maakte het Asperen moeilijk, maar verloorwel: 1-3. Hessel Breider zette Asperen na een klein kwartier op voorsprong uit een corner, waarna Cas Coenen kort voor de thee de 0-2 maakte. Vijf minuten voor tijd maakte Noch Middag aan alle onzekerheid een einde met de 0-3, waarna Haggai Sipahelut de Leerdamse eer redde. Raymond Sponselee, coach van Leerdam Sport, vond het knap wat zijn ploeg had laten zien. “We hebben het Asperen moeilijk weten te maken en hadden met name in de eerste helft de nodige kansen op de 1-1. Jeffrey Kleijn zag dat zijn ploeg beter kan: “We speelden een stuk minder goed dan vorige week. Ook mindere wedstrijden moet je echter gewoon winnen en dat hebben we gedaan.”